04 juli 2006

5 juli!

Är någon i stan? För det är jag imorgon onsdag. Om nån annan är det, och vill quizza - säg! Säg gärna om ni vet att ni är borta också, och råkar läsa detta, så vet man...

/Maria

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tänkte quizza idag också! Jag har med en kollega från Belgien som är en jävel på fotboll (och majonäs, såklart) ..

Anonym sa...

Jag vill också quizza, men jag undrar hur de tänker göra, det är ju semifinal i fotbollsvm klockan 9 och Malin sa att de ska visa alla matcherna. Hon sa iofs också att det inte skulle påverka quizzandet men jag undrar om hon hade tittat så här långt i programmet när hon gjorde det uttalandet. Jag kommer nog att cykla förbi där under dagen och om det finns någon info ska jag vidrabefordra denna.

Anonym sa...

Tjing - jag har möte med fotbollsklubben idag så inget quziande, nästa vecka har jag förmodligen barnfamiljsbesök - så inget då heller. Sen är det 3,5 v semester då jag är bortrest... Fan va lång tid jag inte kan quiza på... Suuuurt!

Fast välkommen hem Maria.

Anonym sa...

Micke my man! Jag lutar mig lugnt tillbaka för att ta emot eventuell information. Om inget hörs, så drar jag dit i god tid före start. Tillsammans med valp, så det blir utomhus för mig.

Och Dan - på tiden!

Anonym sa...

Det verkar som att vi är på. De har bara en allmänt hållen skylt där det står att de visar alla matcher förutom på onsdagkvällar. Ses ikväll.

Anonym sa...

Jaha, inte minns jag hur man loggade in...nåväl. Ska någon quizza på onsdag (2 aug) jag är äntligen tillbaka i Malmö och tipssugen som 17!