26 september 2006

onsdag 27/9

Någon tittare har skrivit till Claes Elfsberg och meddelat att de hittillsvarande 47 avsnitten av Morden i Midsomer innehåller 140 mord, 8 självmord och 2 naturliga dödsfall. Det känns som värt vetande inför onsdag.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ännu en anledning att inte se Morden i Midsomer. Det känns mer far out än alla obscura SciFi och våldsfilmer jag roat mig med att titta på genom åren.

Går det dessutom på onsdagar så går det dessutom ännu mer bort.

För då går jag på quiz - åtminstone imorgon. Vi ses.

Anonym sa...

Jag kommer också! Tänkte nog äta där vid 19-tiden. Någon som är intesserad att joina?

Anonym sa...

Jag äter också - så kan vi sitta och tjyvhålla ett helt bord i timtal och utstå sura blickar tillsammans...

Eller så kan fler joina - så blir livet dessutom roligare.

:-)

Anonym sa...

Jag kommer. Kanske inte klockan sju. Får se. Jag kanske måste sitta hemma och plugga aftonbladet.se så långt det bara går. Det är ju MASSOR som händer i världen. Christer Fuglesang ska få åka rymdmaskin, till exempel!

Anonym sa...

Lyllos Chribbe. Att få åka ut i rymden efter alla dessa år som stand-by. Själv blir jag hemma med min förkylning, så kan det gå när man har roligt.

Tack medapor för att ni förgyllde min födelsedag. Och på tisdagen mådde jag hyfsat fast med en rejäl snuva på antågande. Snörvel.

Ge dem vad de tål ikväll!

Anonym sa...

Jag kommer nog snarare vid 19.30-45 tiden, ska nämligen träääääna.

Anonym sa...

Okej. Hoppas att det gick bra för er.

Längst uppe till vänster på Turpoapas bloggsida finns en liten "knapp" som säger "next blog". Jag klickade några gånger på den några gånger och se vad jag kom: http://cotlem.blogspot.com/ - så likt men ändå inte

Anonym sa...

Nä det gick inte bra för oss. Vi fick inte 20, och vi var inte i närheten av någon pallplats. Maria, som vanligtvis tycker att vi är så fina och duktiga, och inte tycker att man ska hänga läpp för saker man inte kan, kan inte säga det på nåt annat sätt: vi sög åsnekuk.

Anonym sa...

P.S.
Jodie Foster har aldrig varit på omslaget till Life, men det har inte Julia Roberts heller!

Så det så.