06 juni 2007

Dessa jävla helgdagar



Som kommer mitt i veckan och förstör en massa god arbetstid. Hrmpf!

10 kommentarer:

ml sa...

Jag tycker vi hånar helgdagen riktigt ordentligt genom att göra precis samma sak som vi alltid gör på onsdagar!

Anonym sa...

super?

Anonym sa...

Så länge det är i glada apors lag så. Tyvärr håller jag mig nykter i kväll, enär jag har ett åtagande som återigen förhindrar total dekadens och uppsluppenhet. Inget quiz för mig mao.

Anonym sa...

Jag ser på EM-kval med isländska vänner - hoppas få håna dem ordentligt!!!

Så jag quizar mao inte.

Anonym sa...

Uppslutningen ser skral ut så det får väl bli landskamp istället.

Anonym sa...

Maria hälsar från gräsmattan att hon inte kommer heller.

Anonym sa...

Ajajaj - nu missade ni världens chans att dra ifrån! Bara 6-7 lag var på plats för att slåss om vinsten igår. Istället kom vi ifatt er!

Anonym sa...

Det blir plötsligt bara alltför uppenbart att pjättarnans enda chans att ta poäng numera är om aporna är frånvarande :-)

ml sa...

Men usch. Ja eller grattis också.

Anonym sa...

Nu har jag administrerat utav bara 17 och kommit fram till att aporna Micke (och lite Peter) samt psykot Camilla är de som gör det svårt att koordinera gemensamt quiz. Som det verkar kan nästan alla sista veckan i juni, alternativt första veckan i augusti. Om vi ska hålla till på mitt jobb är det lite fint om jag kan flagga för datum typ...ööh, snart. Så mitt förslag är: på onsdag 13 juni har alla sina kalendrar synkade och så spikar vi ett datum

Dessutom föreslår jag att vi i fortsättningen för diskussionen irl eller i tråden om gemensamt quiz på Psykosarnas sida, även om apornas blogg är världens åttonde underverk måste jag medge att just för detta specifika ämne lämpar sig Psykons forumupplägg bättre.

Guds fred