10 oktober 2007

Ojoj

Ingen pallplats. Ingen check. Inte bättre än pjättarna. Men över 20 poäng (med nöd och näppe). Men vi (Peter, Anna, Maria, Åsa) kände oss rätt nöjda iallafall. Om inte annat fick vi ju till slut bevittna hur den legendariske Martin By Himself vann quizzet. Ensam. Jag citerar en halt och lytt man från ett konkurrerande lag: "Det är fan coolt! Jag vill vara han!"

Nå. TUR att vi har lärt oss apokalypsens fyra ryttare (som vi för några månader sedan försökte ge typ riktiga NAMN). Tur att Maria, fast hon inte har någon som helst kunskap om historia, vare sig antik eller modern, besitter visst sifferminne, och därför ändå kan pricka in årtal rätt (här var det av någon anledning en bestämd vision av att fotot med soldaten som hoppar över taggtråden vid berlinmursbygget var från 1961 som hjälpte till). Vi testade en kombination av resonemang och lottning på en flervalsfråga, och hamnade rätt i att the US Postal Service i juni 1920 beslöt att man inte längre fick skicka BARN MED POSTEN. Kvällens poäng, kändes det väl som.

Åsa - i en elefants snabel ryms tio liter vatten - mwuahahahaha...

Ja å sen var det en sån här fobifråga igen (Meghan...). HUR ska vi hantera dem framöver?

Och, veckans husmoderstips: om ni vill ha snabbare isbitar - häll hett vatten i istråget. Eller hur var det nu, vi kanske skulle ha hållit det partytricket för oss själva?

1 kommentar:

ml sa...

p.s. Alltså det var jättemycket vi kunde. Och Åsa är jättebra på öl. Vi kunde faktiskt också i princip vilka färger bokstäverna i Google-loggan har. DET var nog egentligen kvällens bästa poäng, för det hade varit så förnedrande att missa helt. Men det satt ganska långt inne, och krävde en massa pusslande från olika hjärnor.