23 oktober 2008

What a feeling



Vi Vann!

1 kommentar:

ml sa...

Aahahhahaha toppen! Låt mig då bidra med ett försök till recap för de som inte var med:

Peter, Bodil och Maria hade inget bord, fick hänga vid dörren. Bryans quiz. Var SVÅRT. Var MYCKET JOBB. Var HÅRT ARBETE. Vi lämnade, tro't eller ej, tomt på en eller två frågor. Vi hade verkligen behövt en till soldat, minst.

Exempel på Turboapas storhet var många och underbara. Störst var kanske Bodil, som svarade "Djungelboken" på frågan om vilken bok från 1917 som hade hakkkors på omslaget, INNAN Bryan gav ledtråden "elefant". Det var också hon som kom med förslaget Taxi Driver på frågan i vilken film siffrorna 3462 (typ) upprepas ständigt. Det gulliga var att hon själv inte riktigt fattade hur uppenbart det var att det var rätt svar! Och det var hon som föreslog Mean Streets som svar på en av två inledningsrepliksfrågor. "You don't make up for your sins in church. You do it in the streets...". I Mean Streets springer de mycket i kyrkan, påpekade Bodil.

Det finns många fler exempel på fantastiskt framtänkta svar från alla deltagande, men det här får räcka. Någon annan som vill bidra? Faktum är iallafall att under rättningen, när vi insåg att vi fått pissfå poäng som inte skulle räcka till pallplats ens en gång, var vi ändå så sjukt tillfredsställda med vår egen insats (och check till bordet!) att vi redan var lite adrenalinstinna när vi fick veta att vi vunnit.

En halv poäng vann vi med. Samma halva poäng som vi losat med två gånger den senaste månaden. Formtoppen kom i sanning sent i år ... Vi kan väl inte hoppas på att vinna en gång till och kanske få vara med i finalen, men vad säger ni om att vi börjar nästa spelår med att vinna fyra gånger så att vi kan slippa sån här ångets och förnedring igen?

Jo - minst tre poäng slarvades bort på de LÖJLIGAST PINSAMMA vis. Och en OWFAT som sista fråga hade ju inte varit några problem om Micke varit med.

Och What a feeling var ett av svaren på en handout med "felhörningar" av låttexter. Där hade vi också fått säkert en poäng till om Micke varit med!