19 november 2008

Men det är ju onsdag

Och nu vet jag att jag kan quizza ikväll - jag är väl inte ensam hoppas jag. Jag kan vara på plats c:a 19.30-20.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså, både du och Bodil får ju faktiskt lägga ner det där "om jag inte säger nåt annat så betyder det att jag ska quizza", när ni bara låter bli att säga något överhuvudtaget förrän samma eftermiddag. Det är ju helt ologiskt. Jag hänger ovetande in i det sista precis som vanligt.

Jag ska just hämta ut en hög Bokuspresenter från mig själv till mig själv som jag hade kunnat roa mig med om kvällen frusit inne. Men då kommer jag vid åtta till Pickwick istället! Och dricker öl. Och kämpar med hopp om en till seger. (Det kräver nog att vi blir någon fler dock, va?)

Bodil Johansson sa...

Och Micke då, varför har inte han skrivit? Eller blivit påhoppad? Jag har varit sjuk och därför inte varit på det klara om jag skulle gå eller inte.
Men klart jag kommer. Sent som vanligt.

Anonym sa...

Jag hinner inte vara med ikväll (och startar inte tråden när jag inte kan vara med).

Anonym sa...

Det är Bodil och Peter som hävdar att om de inte säger nåt så betyder det att de kommer.

Och jag som inte förstår varför ni inte kan säga till exempel på måndag att ni till exempel är sjuka och därför kanske inte kan komma på onsdag men att ni hoppas att ni kan.

Anonym sa...

Jag vidhåller och berättar mer strax. Vi ses. Tjipp

Unknown sa...

Hjärtligt välkomna på vernissage på Galleri Gamla Väster den 28-29:e nov. Jag minns att Bodil skrev så fint om förra så jag var tvungen att ge er en personlig inbjudan. www.gallerigamlavaster.se Kärlek! /Fredrik Rubin