06 augusti 2006

2006-08-09, dvs nu på onsdag

Då kommer jag att quizza som fasen. Och för att namedroppa lite i största allmänhet: min syrra Moa (och Toby) är tillbaka i Sydney, de hälsar så mycket till alla apor från sin lägenhet som de hyr i andra hand av Kate Blanchett. Bara sådär.

8 kommentarer:

ml sa...

Och se, även Ås(n)or lär sig logga in efter ett tag

Anonym sa...

Och jag ska också quizza. Tillbaks i stan med quizabstines ska jag dyka upp - laddad som bara den!!!

Anonym sa...

bla bla tillbaka bla laddad bla bla kommer på onsdag!

/mj

Anonym sa...

Ja ok då, jag får väl TRO på er dårå! Jag har köpt sprödbakad torsk och Felix remouladsås så att jag ska stå beredd ifall jag oväntat måste avstå från planerad och efterlängtad pickwicksk flottmåltid igen... Men nu har jag just testat idén, så veckans kvot känns fylld, så jag kommer inte så tidigt.

Anonym sa...

p.s. Sist var det jääävligt svårt att höra något utomhus, what with tv-tittande skrålande ickequizzare på plats. Å nu är det ju nåt sportsligt på gång igen, så nog bäst vi ställer in oss på inomhussittande.

Anonym sa...

Sen ser det ju definitivt ut att vara inomhusväder idag - åtminstone om man tittar genom fönstret och på väderleksrapporten.

Men jag dyker upp i alla fall. Beredd på inomhussession.

Anonym sa...

Och jag väntar fortfarande på att få nytta av kunskapen att Mel B och Eddie Murphy har gift sig.

Anonym sa...

Jamen. Jag kommer om jag inte fastnar i något regnväder på landet. Läste precis att E22 är översvämmad vid kronetorp till lund södra. Tur att jag har en tjock bok.

I´ll do my best. Skönt att aporna börjar samlas i staden.