06 december 2006

6/12

Dags att finslipa formen. Jag dyker upp vid 19.30 snåret (om någon annan kommer).

/mj

5 kommentarer:

Anonym sa...

På A svarar jag Ja.

Anonym sa...

Och vem får jag då sälllskap med? Jag kommer också vid 19.30 för att möta upp med anonym turboapa.

Är det lika stökigt som förra veckan kommer jag dock att överväga psykbryt och gå hem då mitt utarbetade trötta huvud inte kommer att orka med sådana excesser.

Anonym sa...

"mj" är väl inte så anonymt ihellår?

alltså, gastar de som förra gången tror jag att jag... gör nåt drastiskt. mitt huvud höll fan på att gå i bitar! vad fan är det med folk? gasta och va fulla? på en QUIZDAG!

Bodil Johansson sa...

Jag får stanna hemma eftersom Ruben ska på sitt årliga julfirande med jobbet. Förra gången, när de var i Köpenhamn, fick han ta taxi hem eftersom Alva föddes. I år är de i Malmö så vi förväntar oss en spritdoftande far som kommer hemkrypandes på småtimmarna.

Nästa vecka kommer jag. Lycka till

Anonym sa...

Resultatet var så beigt att det inte förtjänar ett eget inlägg. Men, analysen är väl klar: DET VAR BODILS FEL. Eller, kanske snarare Rubens fel. Jävla Ruben, va?!

Ja, åsså lite Bryans fel, eftersom han hade gubbfrågor, och gubblaget Caltex and the oxymorons blev tvåa och gubblaget General no legs vann.

Djäknelaget Spitfire Psychopaths blev inte omnämnda. Om de hade bättre eller sämre än vi vet vi inte. Och just därför kan vi inte avslöja hur många poäng vi hade. Psychological Warfare, ni vet.