27 februari 2007

28 februari (mariadagen) - FOKUSERA!

8 kommentarer:

ml sa...

Meghan (väl?). Hur gör vi bäst?

Jag är då iallafall på plats ganska tidigt (om jag kan lämna bort doggen) för panerat och stekt.

Anonym sa...

Megan, Huh!

Men på plats är jag, ganska tidigt (typ 19) men föredrar panerat och friterat...

Anonym sa...

Har krockat bilen i en stolpe i parkeringsgaraget, drömt mardrömmar om hur jag skäller på gravida (ofokuserade) kollegor, har låst mig ute två gånger på två dagar och är allmänt gråtfärdig pga sömnbrist. Ergo: Det kan bara bli bättre, eller hur Micke? (Kolla vilket hästminne jag har, det bådar gott). Är med och vinner i kväll! Eftersom jag inte kan planera min tid längre så lovar jag att dyka upp innan 20.30.

Anonym sa...

Har en deadline imorgon = ingen apa ikväll. :(

Anonym sa...

Hobbyapan från Lund dyker upp även han (strax efter 8), fast bara om Maria lovar att inte ge honom en rak höger för oanmäld frånvaro senast... För övrigt är jag helt inne på Åsas linje; känns som det är dags för en seger!/ Johan

Bodil Johansson sa...

Jag anländer också. Megan? Det ska väl inte vara några problem. Hon blir snart en i raden av quiz mastrar aporna har besegrat.

Vi ses.

Anna sa...

Ja just det... sorry att jag är lite osynlig. Men det är en sån period nu. Min inre apa ligger i dvala, men jag vårdar den ömt. Hoppas vi vann!

Anonym sa...

hur gick det hur gick det hur gick det hur gick det hur gick det hur gick det hur gick det hur gick det hur gick det hur gick det hur gick det hur gick det