01 mars 2007

Nåså

Utifrån kan det se ok ut. Vi hade en bra bit över 20 poäng! Men ... om vi ska vara ärliga var det väl inte så svårt, eftersom maxpoängen var typ 92 ...

Vi kom på delad tredjeplats med 24,5 poäng (var det väl?)! Men det beror högst troligen på en felrättning. Själva trodde vi att vi hade mindre poäng. Pjättarna vann med 31. Sjukt. Men de kan snacka om överlägsen seger. De kan snacka om att rekordpoäng. Vi är fortfarande laget som en gång vann med 10,5 poäng. Ingen kommer att slå oss på fingrarna i DEN tävlingen.

Meghan, med ännu en sätt-dessa-uppfinningar-i-rätt-ålders-ordning-tim-wannabe-fråga. Vi hade alla fel på den. Sen mycket filmfrågor. Jättejättepinsamt att vi inte kunde efternamnen på birollspristagarna. Var det nåt annat som var pinsamt? Det har jag isåfall förträngt. Gjorde vi något riktigt bra? Det har jag inget som helst minne av. Någon?

10 kommentarer:

Anonym sa...

dagens poäng för illustrationen. nästan "let's learn"-klass!

Anonym sa...

Kära apor, väl jobbat! Delad tredjeplats är verkligen inte dåligt.

Bodil Johansson sa...

Men visst gjorde vi bra saker som att vi kunde vilka filmer som de olika taglines tillhörde. (A beautiful mind, Chicago, Crash och någon mer vars namn har försvunnit men som vi visste igår)

En miss med hand-outen var att när vi skulle ringa in vilka filmer som fått oscar för bästa film kunde vi ringat in samtligaeftersom det inte var specifiserat hur många de var. På så sätt kunde vi fått maxpoäng på den frågan.

OK. Ju mer vi tävlar desto smartare blir vi.

Och kallast är aporna som en gång vann på 10,5 poäng. Vilket annat lag skulle klara av det?

Anonym sa...

Personlig miss: När Meryl Streep var svaret och vi diskuterade hennes gråt hade jag ett kasst skämt på lut, nämligen att hon inte fick vara med i The Crying Game pga något.. jada jada... hur som - skulle droppat det skämtet för att föra filmtiteln på tal. Jädrar.

Personlig glädje: Att jag gick i förtid för första gången och slapp framstå som en sån som gläds åt andras tur. Tur tur tur. Vi har otur, de andra har tur, vi är skickliga, de andra oskickliga.

Personlig fundering: Är det så att lösenorden har blivit knepigare (fler bokstäver, mer lutning) när man bloggar? Tycker mig märkt en viss skillnad de senaste dagarna...

ml sa...

Haha Åsa. Du vet då att se turen i oturen.

Antispambokstäverna har alltid varit svåra att tyda för mig. Det händer säkert var tredje gång att jag måste skriva om, för att jag inte har förstått vilka bokstäver det är. eller så är jag bara slarvig.

Jo Bodil, du har rätt. Vi tog alla taglines (och det brukar vi ju inte göra). Att inte ringa in alla filmer var ju bara ren idioti. Skämmes, tammefan!

Anonym sa...

Bokstäverna är, och har alltid varit, fyra stycken och lutar inte. Grattis Åsa, du är nu lika full som Maria!

PS: Har du lagt märke till att bokstäverna på tangentbordet också blivit fler och svajigare?

Anonym sa...

nähä, dom är ju asmånga! 8 st närmare bestämt!!!

Anonym sa...

Det stämmer att ni är jättesmarta och alla andra har tur när dem vinner över er. Undrar hur smart man måste vara för att kunna läsa 8 svajande bokstäver?

ml sa...

Vi har viktigare saker att tänka på. Funnes det någon rättvisa i världen, eller hade vi befunnit oss i en annan livssituation (och eller annan tidsålder) så hade vi haft andra som skött såna värdsliga saker åt oss. Assistenter. Sekreterare. Goda hustrur. Så hade vi kunnat ägna oss helhjärtat åt vårt viktiga tänkande och slippa administrativt shit. System som inte funkar som de ska är ju dessutom rent plågsamt för våra känsliga receptiva geniala hjärnor att konfronteras med. Så det så.

Anonym sa...

word!