26 mars 2007

28 mars

Haha kolla de är ju experter! Kanske kan den här videon fungera som nåt slags blidkande nånting och få NÅGON att quizza på onsdag istället för att lolla på det där fotbollskrafset. Det är ju antagligen Stephen, och då ska vi vinna. Om vår ena riktigt intressanta insats var vinsten med 10,5 poäng, så är väl den andra när vi vann ett Stephen-quiz med blott två halva poängs avdrag. Det var så roligt.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hur turboapa blev en dansvideoblog - eller finns det egentligen något som är töntigare/roligare än synkroniserad koreografi. Det funkar oavsett om det är Fame eller ZZ top (som för övrigt förekom i en checkfråga i onsdags och spelar i Ystad i sommar...?!?).

Hur blidkande det än är måste jag dock hålla fast vid fotbollstramset - det är nämligen rätt kul att hitta en ny hobby när man passerat 40 - sånt måste vårdas.

Men jag är övertygad om att ni rättrogna fotbollsointresserade kommer att uträtta stordåd inspirerade av de nya idolerna OK GO.

Och om inte inspirationen räcker kan ni alltid drämma till med denna gamla klassiker - kombinera filmkunskap med inspiration.

Weapon Of Choice

Anonym sa...

Ååååh vad bra videos. Christopher Walken, vilket geni! För övrigt finns det en finfin dvdbox där bl.a. videon med C.W ingår. Det skulle kunna vara ett quizsvar, därför får ni leta upp regissörsnamnet på egen hand. (Och såklart kommer jag inte ihåg det nu heller)

Fotbollen vinner tyvärr över quizet även för mig denna onsdag. Men nästa vecka, då är det minsann dymmelonsdag och då är jag på plats med skojiga lappar.
Go´tur och fet spark

Anonym sa...

Walken är kungen.

Vojne vojne. Men jag ger inte tappt. Någon? Någon? (som min historielärare på gymnasiet - Alvar - vädjande och hoppfullt brukade säga när han ville tvinga ur oss ett eller annat årtal).

Anonym sa...

En sann apa bjuder naturligtvis på mer Walkentrivia.

Walken for President

En besynnerlig fan-webbplats med stor spridning som Christopher Walken faktiskt inte har någon som helst koppling till. Men vem vet...

Bodil Johansson sa...

Jamen, jag kommer. trots magsjuka/gnällsjuka i familjen. Fotboll bruka betyda färre deltagare och större chans för oss att vinna.

Och den möjligheten vill kan jag inte motstå

Anonym sa...

Håller med om Walken-videon! (Det var därför jag var tvungen att säga GRUPPdans i mitt förra inlägg.)

Håller även med Bodil men jag tror ändå att vi bör vara åtminstone fyra apor för att vara slagkraftiga så om ingen mer ansluter kommer jag också att välja fotbollen ikväll.

Anonym sa...

Jag tror tre apor går alldeles finfint! (VI VAR TRE APOR NÄR VI NÄSTAN SPIKADE ETT STEPHEN-QUIZ EN GÅNG) Kom igen nu, mj.

Anonym sa...

Kära apor, gör en snygg övergång från dans till "beska men roliga apor". (Mgn är såklart: tung-fil för-långsam-laddning-av-blogg-när-man-har-slött-bredband.) Och eftersom ingen IT-apa lärt mig hur man gör länkar får ni klippa och klistra själva)

http://www.youtube.com/watch?v=-N188X9KIsY&mode=related&search=

Anonym sa...

Yes. Micke is on, Bodil is on, Maria is on.

Bodil Johansson sa...

Åsas länk