12 mars 2007

På tal om Adrien Brody

Ja, det lär väl inte komma en till fråga om honom så snart, men ändå. Vi får låta den här videon symbolisera ... ja jag vet inte. Kom med förslag. Ap-empowering förslag!

(onsdag 14 mars - maria är på plats, men inte förrns typ halv åtta nåt sånt)

13 kommentarer:

Anonym sa...

Skön låt!

ml sa...

Skön Adrien! Och skön Tori!

Anonym sa...

kommer vid sjusnåret men har ett vallmofrö mellan tänderna.

Anonym sa...

Kommer mellan sju och åtta, förhoppningsvis närmare sju tror jag minsann!

Anonym sa...

Jävla knarkare. Jag kommer tidigare än beräknat också, så om jag är först och lyckas fixa bord hoppas jag verkligen att jag får sällskap och inte behöver sitta där och vara ondskan.

Förrförra veckan var det roligt. Jag hade ett bord i biblioteket, med fyra stolar, och drack en öl och åt panerat. En medlem ur ett annat lag höll två bord, med typ sju stolar, och med en pocketbok och ett guinessglas fyllt med VATTEN framför sig. Ungefär två timmar före quizstart. Runt baren hängde fullt med spejande människor som ville äta, men inte hade något bord. Då och då gick någon fram till superbordhållaren, och alla vände de om till de sina, fortfarande bordlösa. Ingen frågade mig. Bordet var litet och jag äter ju med så yviga armbågar (ja åsså hade jag en tidning också). Det var tur, för jag hade INTE kunnat bete mig så omoraliskt. Det är inte omoraliskt att hålla på bord och stolar om ingen frågar efter dem, så klart.

Till slut var det ett sällskap som var lite smartare än de andra. De skickade fram en gravid människa att fråga om plats vid det mångstolade bordet. Och där går tydligen gränsen, även för de genomruttet omoraliska. Hahahahah.

Lagom till dess att min tallrik blivit ivägburen kom Peter och räddade mig ur den fasansfulla situationen. Det ÄR fasansfullt. Ni (Bodil och Johan) som kommer inglidande just före (eller efter!) start har ingen aning om hur hemskt det är att sitta där och försöka undvika folks ledig-plats-sökande blickar. Det är så pinsamt. Skam. Micke förstår. Han har också alldeles för mycket skam i kroppen.

Men ni förstår kanske hur bra det är att veta hur många som kommer, så att man iallafall inte (ve och FASA!) sitter och håller på för MÅNGA stolar. Hur pinsamt skulle inte DET vara?

Bodil Johansson sa...

Jamen, jag kommer. Så fort jag kan. Jag lovar.

Anonym sa...

Det var alltså mj som var knarkaren.

Anonym sa...

Jag kommer också, messa när ni fixat bord he he... nämenallvarligt - jag kommer inglidande sisådär vid halvåtta-åtta.

Anonym sa...

Sorry, jag hinner inte... (om nu någon skulle hinna se detta innan avfärd till Pickwick) // Johan

Anonym sa...

Intressant berättelse om bordhållande! Jag lyckades själv fixa ett bord (samma bord vi hade igår faktiskt) förra veckan, men eftersom jag var ensam ramlade ett lag som täckte ungefär 2/3 av baren ner i soffan och jag fick sitta där omringad till nästa Spitfire kom in för landning... Hade de andra varit på plats i tid hade vi definitivt haft det bordet för oss själva...

ml sa...

Fortsättning på bordhållartemat:

När jag anlände hade jag att välja mellan två soffbord, med till synes likadana förutsättningar: två män sittande mitt emot varandra med var sin öl. Men när jag tittade närmare tyckte jag att det ena ölparet inte såg ut att känna varandra lika bra som det andra. De satt rakare, artigare. Åsså hade de vuxnare ölglas. Typiska konsultkollegor som strålar samman efter mötet på huvudkontoret i Malmö (den ene skulle nog ta tåget hem till Göteborg lite senare).

Jag valde det bordet. Exakt en och en halv minut senare tittar den ene på den andre och säger: "Visst hinner du en till öl?". Den andre tittar på klockan: "Jaa ... ok!" BINGO!

Resten är historia. Såväl pl, mj och pjätt hann anlända innan konsulternas andra öl var uppdrucken, så jag behövde aldrig konfronteras med någon bordhållarskam. Sen blev det trängas av, med två lag vid bordet.

Kvällens poäng blev vi snuvade på! Vad är Idi Amins fullständiga namn. Ingen hade nån aning, förrän Peter plötsligt utbrast ett "Vänta nu ...", gick in i sig själv i högst fem sekunder, och dök upp igen med svaret. Sen gav Tim en ledtråd som gjorde att alla andra också kunde svaret. Helvete. Men när frågan gällde sex olika länder som skulle spela rugby i nåt jävla sammanhang - inga ledtrådar! inget multiple choice! så jävla dåligt.

Men nu har vi gjort bort Tim för den här rundan. Nu kan det bara gå uppför. Stephen nästa vecka? Isåfall tavirom.

Anonym sa...

Men eller hur hade vi mysigt...? ;-)

ml sa...

Vi hade så mysigt. Men på onsdag ska vi inte mysa. Då ska vi mörda.